STAMBENO - POSLOVNI CENTAR BIOCI

Objavljen 10 17, 2013 u (04:19) | Oglas pregledan: 793 | Broj oglasa: #6091
Županija:   Šibensko-kninska županija
Grad:   Šibenik

STAMBENO-POSLOVNI CENTAR BIOCI – CENTAR MODERNOG ŽIVLJENJA


Stambeno poslovni centar Bioci smješten je na samome ulazu u grad, u blizini gradske lučice i novoizgradene marine za megajahte. Smještajem, sadržajima u okruženju i kvalitetom gradnje pruža mogućnost maksimalna korištenja svih pogodnosti života u Šibeniku, bilo da stalno živite ovdje ili Šibenik koristite kao polazišnu točku za putovanja Mediteranom.Idealan smještaj svakodnevno će stanarima donositi uštede na vremenu i troškovima prijevoza.


Prostire se na 20 tisuća kvadratnih metara. Sastoji se od dvije zgrade s četiri tornja u kojima je smješteno 150 stanova. Prizemlje i povišeni plato predviđeni su za poslovne, trgovačke i ugostiteljske sadržaje. Izgradnjom podzemne garaže promet je premješten ispod zemlje, pa prostorom dominiraju zelene površine i pješačke staze. Pri projektiranju i izgradnji primjenjuju se visoki ekološki standardi, što prostor čini sigurnim i ugodnim za život.


Osunčani i prozračni dvostrani i trostrani stanovi s pogledom na grad, more i jarbole u obližnjoj marini pružit će prijeko potrebni mir i opuštanje. Sadržajno okruženje, prostorno planiranje i kvalitetna gradnja Bioce čine istinskim centrom modernoga življenja.


Korištenjem prvoklasnih materijala u gradnji i opremanju stvaramo sigurne, udobne i ekonomične stanove. Vrhunska stolarija osigurava zaštitu od buke i uštedu na grijanju i hlađenju. Staklene stijene donose prozračnost i osunčanost. Stanovi su opremljeni protuprovalnim vratima i prvoklasnim parketom, pločicama i sanitarijama. Raspored ulaza, stubišta i liftova pruža intimnost i mir. U svim su stanovima provedene plinske instalacije koje će donijeti značajne uštede i povećati vrijednost. Optimalan raspored prostorija jamči maksimalnu vrijednost za uloženi novac.


Lokacija

Šibenik, grad u istoimenom zaljevu, smješten je u najboljoj prirodnoj luci istočne obale Jadranskog mora, amfiteatralno rasprostranjen oko nje po padinama brežuljaka koji je okružuju. Nedaleko je od utoka prekrasne rijeke Krke u Šibenski zaljev, koji s morem spaja 2,5km dug kanal. Okolica grada bogata je prirodnim ljepotama (bliži otoci i bogato ribolovno područje te čak dva Nacionalna Parka, (Slapovi Krke i Kornati). Danas je Šibenik glavni grad, kulturno-prosvjetno, administrativno i gospodarsko središte Županije šibensko- kninske.


Prometna povezanost

Grad Šibenik ima izuzetno značajan prometni položaj, dobre veze omogućuju izravne komunikacije. Okosnica je Jadranska turistička cesta s odvojcima do Drniša ( km) i Knina (55 km) te dalje u unutrašnjost Hrvatske. Značajna je prometnica i željeznička pruga koja vodi prema Zagrebu i Splitu. Zračni se promet odvija preko zračne luke "Split" u Kaštelima ( 5 km) i zračne luke Zemunik (50 km) od Šibenika, a sada i autocesta Zagreb-Split.


Klima

Klima je izrazito mediteranska, sa visokim postotkom prosječne godišnje osunčanosti (2710 sati), a prema unutrašnjosti insolacija se smanjuje. Temperature su ljeti relativno visoke, uz ugodan vjetar maestral koji puše s mora ka kopnu. Zime su umjerene ili blage. Oborina je najviše zimi, a ljeta su pretežno suha. 


Sve ostale informacije o stambeno - poslovnom prostoru pogledajte na www.bioci.hr, ili nas kontaktirajte: +385 98 983 6499


STAMBENO - POSLOVNI CENTAR BIOCI
Put Bioca 2
22000 Šibenik
Tel: +385 22 213 813
Mob: +385 98 983 6499
Web: www.bioci.hr
E-mail: prodaja@bioci.hr

Dozvole
  Vlasnički list   Građevinska dozvola   Uporabna dozvola
Komunalije
  Gradski vodovod   Gradska kanalizacija   Telefon
Tehnološki sustavi
  Satelitska televizija   ADSL   Portafon
Grijanje
  Centralno grijanje   Klimatizacija
Opremljenost
  Klimatizacija   Podrum   Dizalo
  Garaža   Novo gradnja   Parking
U blizini
  U blizini škole   U blizini vrtića   U blizini Trgovina
  U blizini javnog prijevoza   U blizini more   Pogled na prirodu
  Pogled na more

Kontakt informacije
Kontakt ime:STAMBENO - POSLOVNI CENTAR BIOCI
Kontaktirajte oglašivača

Unesite tekst prikazan na slici u okvir ispod.
mogući znakovi su slova od A do H u donjem slučaju
i brojevi 1 do 9.


 
Copyright 2011 - Istra Kvarner Oglasnik | Hosting: TOTOHOST